Oxida is een atypisch rekruterings- en selectiekantoor voor hoger opgeleide technische profielen

Ervaren consultants die de technische vereisten van vacatures kennen

“We doen dat met kwalitatieve recruiters die hun klanten kennen. Want een jobtitel zegt niet alles: een productie-ingenieur bij de ene firma heeft soms een ander takenpakket bij een andere onderneming. Door de juiste vragen te stellen en kandidaten heel gericht op gesprek te sturen, slagen we erin de perfecte match te vinden.”

Ruime database met sterke kandidaten

“Door onze positionering trekken wij de juiste profielen aan en hebben wij op vandaag een mooie database met goede kandidaten. Wij investeren veel in manieren om de juiste kandidaten te vinden, vooral door mee te denken met de markt en nieuwe technologieën uit te testen. Als kleine speler kan dat tellen.

Oxida als HR - Business Partner

Onze investering in marketingtools ligt aan de hoge kant, maar op die manier lopen wij in de kijker.” Oxida gaat nog verder dan dat: het is intussen een echte hr-partner geworden. “Een samenwerking start vaak met hr recruitment, dedicated search en executive search van hogere technische profielen.

Maar we leiden ook hr-medewerkers van bedrijven op, en als hr business partner komen we ter plaatse hr-projecten in goede banen leiden. Via dergelijke samenwerkingen op lange termijn ondersteunen we onze klanten bij hun groei.”

Federgon certificeerd werving en selectie kantoor

De focus van Oxida ligt op kwaliteit. “Onze authentieke waarden dragen wij hoog in het vaandel. We willen dat ook uitdragen via onze employer branding. De huidige medewerkers zijn fier en betrokken om bij Oxida aan de slag te zijn. Dat resulteert in kwaliteit in hun werk en dienstverlening naar de klant. Ons doel is dan ook niet om veel kantoren te hebben. Voorlopig is onze aanwezigheid in West- en Oost-Vlaanderen voldoende. Op die manier kunnen we onze kwaliteit bewaken.”

“Onze klanten voorzien van menselijk kapitaal om op die manier hun werkzaamheden en eventuele groei waar te maken”
zaakvoerder Naomi Huysse
Unpublished
Off

Recente vacatures

Preventieadviseur niveau 2

Regio Dendermonde - Wetteren
Nieuw

Je voert taken uit volgens een identificatiedocument van de interne preventiedienst, inclusiefief bijstand bij risicobeheersing, opstellen van het jaaractieplan en globaal preventieplan, en het uitvoeren van psychosociale opdrachten.

Werkvoorbereider atelier

Regio Kortrijk
Nieuw

Heb je reeds ervaring achter de rug in een staalconstructie-atelier met enige leidinggevende verantwoordelijkheid? Heb je sterke peopleskills en zit het maken van een efficiënte planning jou in het bloed? Vind je gemakkelijk je weg in de courante tekenprogramma’s? Dan ben jij dé werkvoorbereider die we nodig hebben!

Nieuw

Als Technical Sales Advisor verleen je technische ondersteuning aan onze klanten/
prospecten en bouw je een nauwe relatie met hen op.

EPC verslaggever

Regio Aalst - Zottegem
Nieuw

Tijdens je inloopperiode word je zorgvuldig begeleid en opgeleid. In eerste instantie zal het diensthoofd je wegwijs maken in onze dossiers, evenals de opmaak van de EPC certificaten.